DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 63.785,35 1.227
ÜYE PANELİ

ÜMİT ŞUVAK RAYS GRUP HASAR RESTORASYON’U ANLATIYOR…

Son Güncelleme :

04 Ekim 2023 - 10:35

/ 130 views kez okundu.
ÜMİT ŞUVAK RAYS GRUP HASAR RESTORASYON’U ANLATIYOR…

10.02.1972 Yılında Mersinde Doğdum. İlk, orta ve lise eğitimimi Mersinde, Üniversite eğitimimi İstanbul da tamamladım.
Profesyonel anlamda ilk iş hayatıma 2000 yılında Bilim İlaç Sanayinde başladım.
2009 yılında sektör değişikliğine giderek Hasar Onarım Operasyon Müdürü olarak sigorta sektörüne geçiş yaptım. 2013 yılında edindiğim bilgi ve tecrübe birikimi ile Rays Grup Hasar Restorasyon AŞ yi kurduk. Bu yıl Onuncu yılını kutlayacağımız Rays Grup Hasar Restorasyon A.Ş de de hep aynı felsefe ile yolumuza devam etmekteyiz.

Biz Kimiz ?
Rays Grup Hasar Restorasyon Temizlik İnşaat ve Sovtaj Hizmetleri A.Ş merkezi İstanbul Güneşli de olup, tüm Türkiye de 22 Sigorta şirketine hasar onarım, restorasyon, temizlik, enkaz kaldırma, sovtaj, makine onarım, dahili su hasarı, ürün kurtarma, nem alma ve kurutma, koku ıslahı ve ozonlama alanlarında hizmet vermektedir.
Bünyesinde İnşaat, Makine, Fizik ve Kimya Mühendislerinin yanı sıra konularında uzaman Tekniker ve Teknisyenler bulundurmaktadır.
Rays Grup kurulduğu günden bu güne, sektörün ihtiyaçlarını doğru saptayıp, fayda / maliyet dengesine özen gösteren ve sektöre ilkleri sunmayı hedeflemiş, bu doğrultuda şirket içi personel eğitimine ve gelişen çağa ayak uyduran makine alt yapısı ile AR – GE çalışmalarına önem veren bir kuruluştur. Elektronik cihaz hasarları ile ilgili vermiş olduğumuz hizmetimiz bu anlamda sektörde ilk ve tektir.
Bunun yanı sıra ‘’suya sabuna dokunmadan’’ sloganı ile gerçekleştirdiğimiz emtia temizlikleri ve ürün kurtarma hizmetlerimiz de ilk ve tek olup, sektörümüze de ülke milli ekonomisine de önemli ölçüde katkı sağlamaktadır. Verdiğimiz hizmet ile emtiaların değer kaybına uğramadan tekrar raflarda yer almasını ve ekonomiye yeniden kazanılmasını sağlamaktayız.

İşimize de sektörümüze de geniş bir pencereden bakıyoruz
Rays Grup olarak sadece kendi öz gelişimimize değil, sektörün gelişimine de önem vermekteyiz. Gerek bireysel olarak gerekse firma olarak Kadın Sigortacılar Derneği olan KASİDER e üyeliğimiz de bu yaklaşımımızın bir sonucudur.
Yine Rays Grup olarak REFORMİST SİGORTACILAR PLATFORMU olan RSP de icra kurulu üyesi olarak görev almaktayız. RSP sektörün farklı paydaşlarının bir araya geldiği sektörün ortak sorunlarına ışık tutmak suretiyle çözümlerinin de tartışıldığı ve bunların sektörle paylaşıldığı önemli bir fikir kulübüdür. Rays Grup bu fikir kulübünün önemli bir paydaşıdır.
Rays Grup Hasar Restorasyon görüldüğü üzere sektörün sorunlarına eğilen, sektörün gelişimine katkı sunmaktan bir an olsun kaçınmayan öncü bir kuruluştur.

Hedeflerimiz
Bu yıl sonunda 10 ncu yaşını kutlamaya hazırlandığımız Rays Grup Hasar Restorasyon AŞ ilk kurulduğu gün ki heyecanı ile kendini geliştirmeye ve yeni hedeflere yelken açmaya devam etmektedir.
Tüm bu çalışmalar sonunda önemli hedeflerimizden birisi olarak 2024 yılı sonuna kadar sektörün bir numarası olarak hizmet verdiğimiz Sigorta Şirketi sayısını en üst seviyelere çıkarmayı hedeflemekteyiz.

’Hasar Nerede Biz Oradayız’’
Türkiye’ nin 81 ili, 922 ilçesinde meydana gelmiş hasarların onarımında imzamız vardır.
• 2017 yılında İstanbul’u kasıp kavuran dolu hasarında,

• 2022 yılında Kastamonu ili Bozkurt İlçesi sel hasarında,

• 2022 yılında Gazintep ve çevresinde yaşanan yoğun kar yağışı sebebi ile oluşan hasarlarda,

• 6 Şubat 2023 günü yaşanan ve 11 ilimizi etkileyen deprem hasarlarında,
gerek enkazın kaldırılması, gerek enkaz altından makine ve ürün kurtarılması gerekse hasar gören binaların yeniden inşası hizmetlerinde hep Rays Grup vardı.

Sloganımızda da belirttiğimiz gibi;
RAYS GRUP KALICI ÇÖZÜMLER SUNAR.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.